Over Gerd

Ik ben geboren op 23 juni 1960 te Wilrijk onder het gesternte Kreeft. Dat betekent dat ik graag zorg voor mensen.
Toch heb ik geruime tijd in de distributiesector gewerkt. Eerst verkoop, nadien inkoop en zo naar de boekhouding in een grote multinational. Telkens op zoek naar nieuwe dingen om bij te leren.
In 2001 heb ik afscheid moeten nemen van mijn meter en ‘Tantje’. Ze is bij ons thuis gestorven. Ik heb twee maanden palliatief verlof kunnen nemen om haar bij te staan in haar ziekte en bij haar overgaan. Dit heeft me zoveel voldoening gegeven dat ik er zeker van was, dat ik in de toekomst iets moest gaan doen om mijn medemensen te helpen!

Uiteindelijk is de ‘Levensschool’ op mijn pad gekomen in oktober 2007. Daar heb ik een stevige opleiding genoten gedurende 4 jaar en heb ik mijn passie, voetreflexologie, ontdekt. (www.levensschool.be)

Ik ben afgestudeerd in juni 2011 en heb mijn eindwerk – over voetreflexologie natuurlijk – afgewerkt en mijn diploma als gezondheidsconsulent bekomen in november 2012.
Verder werden de cursussen postgraduaat verdiepingsjaar voetreflexologie, zwangerschapsreflex, subfertiliteit en meridianenleer met succes afgerond.

Afgestudeerd in juni 2017  bij Total Health te Breda van de 3- jarige verdiepingscursus  van ‘Chinese Voetreflex’  om de westerse en oosterse visie mooi te combineren.

Jaartraining gevolg in 2017-2018 bij Karin Van Baelen voor EFT. Emotional Freedom Techniques= is een tool om onze emoties te bevrijden, ze los te laten en eindelijk te doen wat je altijd al wilde doen!

Bijscholingen:

Erkend Lid van het Verbond van Gezondheidsbegeleiders en BEVO.

BA Praktijk bij Baloise

Ondernemingsnummer: BE0873 714 929