Contact

0476/ 23 16 20
gerd_glibert@hotmail.com

Dijk 55, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Ingang praktijk en parking op de Kegelshoeklaan (onmiddellijk rechts als je de straat inrijd)

SAN-T is verhuisd – NIEUW ADRES vanaf 1/8/2016.

Wegbeschrijving:

Kom je van Antwerpen of Brussel via de E19 : Onze-Lieve-Vrouw-Waver ligt tussen Mechelen en Lier. Als je de afrit Mechelen Noord neemt op de E19 ga je richting Mechelen en je neem onmiddellijk de R6 (rechts aanhouden, niet rechtdoor naar Malinas Shopping) richting Lier, Heist o/d Berg en Sint Katelijne Waver. Opgelet, lange bocht. Je vervolgt je weg en rijd nu op de R6. En daar waar de weg overgaat van 2 rijstroken naar één, hou je het linkse baanvak aan. Bij het rondpunt neem je de derde afslag richting Lier -O.L.V.-Waver. Dit is de Berlaarbaan. Dan neem je de eerste straat rechts, de Mechelbaan, weer richting O.L.V.-Waver. Je volgt deze baan over ongeveer 2 km tot hij in een scherpe bocht naar links overgaat in Dijk. Je vindt San-T op Dijk 55 op de rechterkant net voor het centrum. De praktijkingang is om de hoek in de Kegelshoeklaan waar je op de oprit kan parkeren.

Kom je van Lier, Heist o/d Berg: Rij je naar het centrum van O.L.V.-Waver en volg je de richting Mechelen. Via Dijk vind je San-T op je linkerzijde op het nummer 55. De praktijkingang is om de hoek in de Kegelshoeklaan waar je op de oprit kan parkeren.

Enkel op afspraak: 0476/23 16 20. Onze rustdag is dinsdag. Weekend en feestdagen gesloten.

Graag je afspraak verzetten of annuleren minsten 24u op voorhand. Anders zijn we genoodzaakt je sessie alsnog in rekening te brengen.

Enkel cash, geen bankcontact.


Copyright © 2014 - Click-Design
login